Biconvex Krijgt Schone Lucht Certificaat van Viridi Air

Viridi Air plant een boom namens Biconvex in Ossenisse
Donderdag, 17 November 2022

Biconvex heeft aangetoond te voldoen aan de Viridi Air toelatingscriteria omdat zij een significante bijdrage leveren aan schone binnenlucht. In samenwerking met Viridi Air wordt ook een bijdrage geleverd aan schone buitenlucht door 1 groene filter te plaatsen in een Viridi Air buitenfilterproject.

Viridi Air heeft 1 luchtzuiverende boom geplant in het buitenfilterproject “Project: Ossenisse” op 10 november 2022. Het project is gelegen in een natuurgebied aan de Hooglandpolder langs een belangrijke lokale wandelroute: ’t Ommetje van Ossenisse. De Hooglandpolder is een polder ten zuiden van Ossenisse, dat ligt in Zeeuws-Vlaanderen. Onze luchtzuiverende boom is terug te vinden onder de code 20221115C60 in sectie C op de plattegrond.

Viridi Air: Biconvex voldoet aan alle criteria en wordt daardoor partner in onze strijd voor schonere lucht

Door het voldoen aan de toelatingscriteria en het aandeel in het buitenfilterproject wordt Biconvex een Viridi Air Partner (Brons). Het Viridi Air Partnership en het Schone Lucht-certificaat© zijn toegekend door Viridi Air. Er vindt een jaarlijkse hertoetsing plaats op de toelatingscriteria. Het complete certificatie dossier is openbaar inzichtelijk op www.viridiair.nl.

Bekijk ons dossier op Viridi Air

https://www.viridiair.nl/category/viridi-air-partners-die-bijdragen-aan-schone-gezonde-lucht/biconvex/

Bekijk waar de Biconvex boom werd geplant

https://viridiair.nl/gerealiseerde-projecten project Ossenisse, sectie C, code 20221115C60

Ervaar zelf de wandelroute ‘t Ommetje van Ossenisse:

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/8073156/wandelroute/ommetje-ossenisse

Ons Schone Lucht Certificaat
Biconvex - Schone Lucht-certificaat - Viridi Air Partner 2022-2023

Deel dit artikel